logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Cookie policy

Je bevindt je op de website van SNIJ Noord BV

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld. Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben wij enkele gegevens van je nodig.

Onze volledige bedrijfsgegevens zijn:

SNIJ Noord BV
Vestigingsadres: Apollo 25 , 8448 CL Heerenveen
Kamer van Koophandel: 01166188
BTW nummer: NL821490096B01

Verwerking van gegevens

Wij verwerken de gegevens die je zelf verstrekt indien je informatie of een offerte verzoek via de website plaatst, indien je je inschrijft voor een nieuwsbrief, wanneer je een sollicitatieformulier invult, of wanneer je contact met ons opneemt via het mailformulier. Deze gegevens kunnen onder andere je identiteit (zoals naam, adres, e-mail etc.) bevatten. Daarnaast verwerken wij de zogenaamde “verkeersgegevens” van de bezoekers van onze website. Zo wordt het IP-adres van je computer geregistreerd en wordt er naar het surfgedrag op de website gekeken. De gegevens worden uitsluitend gebruikt om een aanvraag te verwerken en om de dienstverlening of  de inhoud van onze website te verbeteren indien je daar toestemming voor verleent. 

Gegevens worden niet verkocht

Wij verkopen je gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je aanvraag. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Gegevensbeveiliging

SNIJ Noord  maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens en dat de toegang tot je persoonsgegevens afgeschermd is. Wij maken hiervoor in ieder geval gebruik van een TLS-verbinding.

Cookies

Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van je device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie verkrijgt over je gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van SNIJ Noord of die van een derde partij. Op deze website worden cookies gebruikt om:

•    functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies); 
•    het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
•    het internetaanbod voor je  interessanter te maken middels het tonen van reclame welke aansluit bij je belangstellingen (advertentie cookies);
•    om het mogelijk te maken om onze website te delen via social media (social media cookies).

Technische of functionele cookies

Het voornaamste doel van cookies is om je tijd en moeite te besparen. Als je bijvoorbeeld een webpagina aan je persoonlijke voorkeuren aanpast of als je navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer je de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor je eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals je die eerder hebt ingesteld. Wij gebruiken de volgende technische cookies: 

COOKIEDOELEINDEBEWAARTERMIJN
PHPSESSIDDit is een cookie door de webshosting wordt geplaatst om sessieduur van de webbezoeker te meten.Wanneer de browsingsessie eindigt
CookieConsentOnthoudt de toestemming die je hebt gegeven voor het plaatsen van cookiesWanneer de browsingsessie eindigt
LastLoginOnthoudt de login sessie van ons beheerWanneer de browsingsessie eindigt
LangOnthoudt de taalkeuzeWanneer de browsingsessie eindigt

Analytische cookies

Daarnaast worden er op deze websitecookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, zodat wij inzicht kunnen krijgen in het gebruik van onze website en de effectiviteit van onze campagnes. Wij maken gebruik van Google Analytics, die wij conform de privacy-eisen van de Autoriteit Persoonsgegevens/ AVG en Telecommunicatiewet privacyvriendelijk hebben ingesteld. Dit houdt in dat: 

1. Er is een verwerkers­overeenkomst tussen SNIJ Noord en Google over de Analytics gegevens;
2. IP-adressen worden door Google anoniem verwerkt zodat gegevens nooit naar u of uw IP adres te herleiden zijn;
3. Het Analytics account van SNIJ Noord B.V. is zo ingesteld dat de informatie niet met anderen gedeeld mag worden;
4. De bezoeker wordt duidelijk geïnformeerd over het gebruik van Analytics en de mogelijkheid voor een ‘opt-out’. 

Opt-out voor Google Analytics
Als je het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kun je hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met deze plugin telt je bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics geïmplementeerd hebben.

Wij gebruiken de volgende analytische cookies: 

COOKIEDOELEINDEBEWAARTERMIJN
 _GA Wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden bij het verzamelen van informatie over de volgende paginabezoeken. Dit wordt gedaan door het plaatsen van een uniek Cookie-ID van de gebruiker. 2 jaar
_GIDWordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden bij het verzamelen van informatie over de volgende paginabezoeken. Dit wordt gedaan door het plaatsen van een uniek Cookie-ID van de gebruiker.24 uur 
dc_gtm_UA-38821701-1Zorgt er voor dat scripts van Google Tag Manager geladen kunnen worden. Bepaalde scripts kunnen noodzakelijke elementen bevatten voor het functioneren van de website.Wanneer de browsingsessie eindigt

Advertentie cookies

Verder maken wij gebruik van advertentiecookies, zodat we het online advertentieaanbod voor je kunnen verbeteren en wij inzicht kunnen verkrijgen in onze campagneprestaties.  Wij gebruiken de volgende advertentie cookies:

Salesfeed
Salesfeed is een pakket dat voornamelijk voor B2B doeleinden wordt gebruikt. Salesfeed herkent bedrijven en hun gedrag op een website. Dit kan gebruikt worden voor marketingdoeleinden. 

Meer informatie: https://www.salesfeed.com/avg-gdpr-toelichting/ 

Adform/AdCombi

 Een platform dat banners plaats op premium websites. Wanneer remarketing is ingeschakeld plaatst Adform (het onderliggende platform van Adcombi) cookies voor het analyseren van data voor het verzamelen van gebruikersgegevens voor advertentieproducten, voor meer informatie: https://site.adform.com/privacy-center/adform-cookies/ 

Wij gebruiken de volgende advertentie cookies: 

COOKIEDOELEINDEBEWAARTERMIJN
 sfsid IP-adres van zakelijk gebruiker op de website (salesfeed)   1 uur 
uidHier wordt een uniek ID mee opgeslagen van de website bezoeker (adform/adcombi)60 dagen
cidHier wordt een uniek ID mee opgeslagen van de website bezoeker (adform/adcombi)60 dagen

In- en uitschakelen van cookies

Je kunt zelf kiezen welke je cookies wel of niet accepteert.  Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt je de instellingen van je browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk je browser hulppagina voor exacte instructies). Als je ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kun je mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere websites die je bezoekt.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van je site-bezoek meer registreren. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kun je de handleiding van je browser raadplegen. Je kunt daarnaast de geplaatste toestemming altijd weer intrekken. 

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Afmelden

Om je uit te schrijven uit de database of af te melden voor nieuwsbrieven, sollicitaties e.d., kun je ons een mail sturen (info op snijnoord punt nl). We zullen je mail zo snel mogelijk behandelen.

Communicatie per telefoon

Als je ons via de website je telefoonnummer meedeelt, zullen wij alleen telefonisch contact met je opnemen als dit nodig is om je te informeren over de aanvraag die je online geplaatst hebt.

Je wettelijke rechten 

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kunt je doen door contact met ons op te nemen via het e-mailformulier, ons een e-mail te sturen via info op snijnoord punt nl, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0513 622 841 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Je hebt de volgende rechten:

•    uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
•    inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
•    het laten corrigeren van fouten;
•    het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
•    intrekken van toestemming;
•    bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
•    overdraagbaarheid van gegevens.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens

SNIJ Noord BV
Apollo 25
8448 CL Heerenveen
T: 0513 622 841
F: 0513 623 480
E: info op snijnoord punt nl

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb he het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van je persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.