logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Trulaser 3030

SNIJ Noord in Heerenveen voert het lasersnijwerk uit op de TruLaser 3030 lasersnijmachine. Dit levert niet alleen een grote capaciteit op, maar zorgt ook voor unieke mogelijkheden voor u als klant. SNIJ Noord, opgericht in 2009, is een jong en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in het watersnijden en lasersnijden van precisieonderdelen. Met Friese nuchterheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid timmert het bedrijf jaar na jaar aan de weg.

Banner_SNIJ Noord_nieuwe machine

Over de TRUMPF TruLaser 3030

De nieuwe generatie van de beproefde lasermachines TruLaser 3030 en TruLaser 3040 combineren innovatieve technologieën en een hoog laservermogen met een nieuw ontwerpconcept en geoptimaliseerde bediening.

 • Eén snijkop voor alle plaatdiktes
 • Hoog laservermogen
 • Compact opstellingsvariant
 • Nieuw bedieningsconcept
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Voordelen voor u:

De TRUMPF TruLaser 3030 lasersnijmachine heeft zowel belangrijke voordelen voor SNIJ Noord als voor u als klant.

 1. Materialen met verschillende diktes probleemloos in dezelfde shift lasersnijden
  Heeft u een opdracht waarbij diverse materiaaldiktes lasergesneden moeten worden? Met de TruLaser 3030 lasersnijmachine is dat geen enkel probleem. Deze techniek zorgt er ook voor dat SNIJ Noord effectiever kan plannen en snijden en dat uw opdrachten sneller in behandeling kunnen worden genomen. Kortom, de TruLaser 3030 zorgt voor snelle doorlooptijden;
   
 2. Hogere materiaalefficiëntie en dunnere contouren van de onderdelen
  Door de CoolLine techniek wordt het te snijden materiaal gekoeld tijdens het snijden. Dit zorgt voor een efficiëntieverbetering van ruim 30% op en 10% minder snijverlies. Voor u als klant maakt deze techniek het mogelijk dunnere contouren te snijden en nog specialistischere precisieonderdelen te laten lasersnijden;
   
 3. Concurrerende prijzen
  Alle voorgaande voordelen zorgen voor een hogere flexibiliteit, hogere efficiëntie en snellere doorlooptijden. Dit maakt het mogelijk om nog scherpere prijzen te bieden voor uw lasersnijwerk. Uiteraard blijft voor SNIJ Noord kwaliteit altijd voorop staan.

Video's TruLaser 3030

Bent u nieuwsgierig naar de lasersnijmachine van SNIJ Noord? We delen via social media regelmatig filmpjes waarin we laten zien hoe specifieke materialen als RVS, aluminium, staal, maar ook foam, hout of kunststof worden verwerkt. Via ons YouTube kanaal en onze pagina Video's bekijkt u direct de laatste video's.