logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Offerte aanvragen of online calculeren

SNIJ Noord staat voor totaalontzorging. Dat betekent dat wij er alles aan doen om u te adviseren, mee te denken en het u gemakkelijk willen maken. Daarom kunt u via de website een offerte aanvragen, maar is het ook mogelijk om online een calculatie uit te voeren. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om 24/7 een aanvraag in te dienen en direct een offerte te ontvangen.

Offerte aanvragen

Wilt u graag een offerte aanvragen? Wij bieden u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk uw offerte aan te vragen via onderstaande knop. Heeft u vragen of wilt u advies? Neemt u dan contact op via verkoop op snijnoord punt nl

Naar het offerteformulier

Online calculeren

Wilt u direct een calculatie uitvoeren? Dat kan via Online Calculeren. SNIJ Noord biedt u de mogelijkheid voor eenvoudig en snel online calculeren. Hieronder vindt u de specificaties voor de bestanden. Meer informatie over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan leest u in ons Privacy & Cookie policy.

Online calculeren

Specificaties

Voor het gemak heeft SNIJ Noord een overzicht opgesteld met daarin de specificaties voor online calculeren. Deze kunt u hieronder bekijken en / of downloaden.

Specificaties Online Calculeren