logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

SNIJ Noord investeert in TRUMPF TruLaser Tube 7000 fiber buislasermachine

  • Nieuws

SNIJ Noord in Heerenveen investeert in een TRUMPF buislaser en breidt daarmee het productenpakket uit. De buislasermachine maakt het mogelijk ronde en rechthoekige profielen tot een diameter van 254 mm en wanddikte tot 10mm te snijden. De machine zal in april / mei 2020 in gebruik worden genomen.


De TRUMPF TruLaser Tube 7000 biedt unieke mogelijkheden voor de bewerking van aluminium, RVS en staal. Buizen en leidingwerk tot 6,5 meter kan probleemloos worden gesneden. Daarnaast biedt de machine unieke mogelijkheden om buizen te bewerken waardoor ook kleine contouren gesneden kunnen worden. In onderstaande video van TRUMPF wordt dit visueel gemaakt.
 

 

 

De nieuwe machine is geoptimaliseerd voor hoge productiviteit en minimale stilstandtijden. “Met de investering in de TRUMPF TruLaser Tube 7000 zetten we een belangrijke stap voor de toekomst,” benadrukt Gerrit Jellema van SNIJ Noord. “Deze nieuwe machine gaat er voor zorgen dat we onze klanten nog completer kunnen bedienen.” 


Toepassingen van buislasersnijwerk zijn halffabrikaten voor landbouwmachines, machine- en werktuigbouw. Via de LinkedIn Bedrijfspagina houden we u op de hoogte.