logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

SNIJ Noord levert iedere dag weer een cadeau aan de klant

  • Nieuws

HEERENVEEN - SNIJ Noord timmert in Noord-Nederland al ruim tien jaar aan de weg, en krijgt steeds meer voet aan de grond in andere delen van Nederland. Het bedrijf, gevestigd in 
Heerenveen, is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een serieuze partij voor het lasersnijden, watersnijden en buislasersnijden van roestvaststaal, staal en aluminium. In 2019 is het dienstenpakket door de overname van RVS Leek uitgebreid met diverse werkprocessen. Daardoor kan SNIJ Noord de klant volledige ontzorging bieden.

SNIJ Noord is een totaalleverancier voor snijwerk voor diverse sectoren in de metaalverwerkende industrie. “Veel van onze klanten zijn actief in de metaalverwerkende industrie, zijn machinebouwers of constructiebedrijven,” vertelt Gerrit Jellema, algemeen directeur van SNIJ Noord. “Het zijn bedrijven die het plaatwerk dat wij leveren verder bewerken tot een halffabricaat of onze halffabricaten assembleren tot een eindproduct.” Of het nu gaat om een halffabricaat of om een eindproduct; aan het snijwerk dat door SNIJ Noord wordt geleverd worden hoge eisen gesteld. “En terecht!” aldus Jellema. “Snijwerk vraagt om topkwaliteit, zodat onze klanten verzekerd zijn van een foutloos en perfect afgewerkt product. Zeer regelmatig werken we nauw met opdrachtgevers samen voor de realisatie van een nieuw project. Wij adviseren en denken mee in de keuze van materialen, waardoor gezamenlijk een prachtig eindresultaat wordt geboekt,” legt Jellema uit.

Noordelijke nuchterheid

De groei van SNIJ Noord is volgens Gerrit mede te danken aan de noordelijke mentaliteit. “We zijn een Fries bedrijf: nuchter, zelfbewust, we doen wat we beloven. Voor ons is het nakomen van afspraken een vanzelfsprekendheid. Net als het leveren van kwaliteit. Wij vinden dat heel normaal, maar we merken dat onze noordelijke nuchterheid erg wordt gewaardeerd door onze klanten.” Deze mentaliteit zorgt er ook voor dat SNIJ Noord streeft naar een manier van werken met commitment, zowel met klanten als met leveranciers. “Onze ideale klant is een klant die graag zaken met ons doet en andersom. En dat geldt ook voor de manier waarop we met leveranciers samenwerken. Dan krijg je een samenwerking waarbij je wederzijds graag met elkaar werkt, voor elkaar kiest, omdat je partners bent. Dan maak je werk echt leuk.”

Het volledige artikel leest u op de website van AluRVS