logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

SNIJ Noord TÜV bevoegd voor overstempelen

  • Nieuws
  • ± 1 minuut
c360938a-4415-46d1-af97-cd5979b7947a-400x187.jpg

Sinds kort is SNIJ Noord in Heerenveen overstempelbevoegd voor 3.1 certificaten. Voor SNIJ Noord een bevestiging van de geleverde kwaliteit op gebied van watersnijden en lasersnijden. Op alle door SNIJ Noord geleverde lasergesneden en watergesneden producten kunnen de originele fabrieksgegegevens worden aangebracht, conform 3.1 certificaat. Dit betekent dat op het certificaat en op uw product o.a. het stempel van SNIJ Noord, de kwaliteitsaanduiding en het charge nummer wordt vermeld.

Voor SNIJ Noord is kwaliteit cruciaal. Daarnaast onderscheidt SNIJ Noord zich door zijn flexibiliteit en snelheid van leveren. Alle bedrijfsprocessen binnen SNIJ Noord vinden plaats conform de ISO normeringen, wat zorgt voor een hoogwaardig en stabiel product. Desgewenst voert SNIJ Noord in opdracht aanvullende testen uit om de kwaliteit van uw product te garanderen. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voordeel overstempelbevoegdheid voor de klant

Om klanten een kwaliteitsproduct te bieden, heeft SNIJ Noord geïnvesteerd in maatregelen om een constante topkwaliteit te kunnen leveren. Het werken conform vastgestelde processen voor het watersnijden en lasersnijden van divers materiaal is slechts één maatregel. Onder andere het feit dat SNIJ Noord werkt conform ISO normering biedt op dit vlak een waarborg voor klanten. De TÜV-certificering biedt onze klanten een extra zekerheidsstelling voor wat betreft de kwaliteit en de traceerbaarheid van door SNIJ Noord verwerkte materialen en daarmee de precisie onderdelen die door SNIJ Noord worden geleverd.

Ook voor de toekomst zal SNIJ Noord blijven investeren in kwaliteit en continuïteit. Via de blog en social media houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.