logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Update implementatie nieuwe TruLaser3030 lasermachine SNIJ Noord

  • Nieuws
  • ± 1 minuut

Vorige maand communiceerde SNIJ Noord trots de investering in een nieuwe lasersnijmachine. De afgelopen weken stonden volop in het teken van de plaatsing, installatie en het testen van de nieuwe machine.

IMG_2518-400x300.jpgIMG_2529-400x300.jpgIMG_2572-400x300.jpg

De nieuwe TRUMPF TruLaser 3030 zorgt voor snellere doorlooptijden, nog hogere kwaliteit en een uitbreiding van de mogelijkheden voor SNIJ Noord. Dat sluit precies aan op de groeiplannen voor het bedrijf uit Heerenveen. Vrijdag 12 december was om die reden een bijzondere dag: de nieuwe lasersnijmachine werd afgeleverd in Heerenveen (zie foto’s). “Uiteraard zijn er vele voorbereidingen vooraf gegaan aan de investering. In oktober/november werd de knoop definitief doorgehakt.” zegt Gerrit Jellema, één van de eigenaren van SNIJ Noord. “We kregen uit de markt veel positieve reacties. Het moment dat de machine dan daadwerkelijk naar binnen wordt gereden, dat blijft heel bijzonder.” Na dagen van plaatsing en installaties, werden op 24 december de eerste tests gedraaid (zie video’s).

IMG_2590 IMG_2594

Vanaf januari 2015 is de nieuwe machine operationeel. De totale capaciteit van SNIJ Noord verdubbeld dan ten opzichte van de huidige capaciteit voor lasersnijden. Voor watersnijden waren al vanaf 2012 twee machines operationeel. Vanaf 1 januari plukken klanten niet alleen de voordelen van deze extra capaciteit en productiemogelijkheden, maar ook van de expertise van de nieuwe accountmanager Jean-Paul Hijl. “SNIJ Noord ziet het nieuwe jaar dan ook vol vertrouwen tegemoet!” aldus Gerrit Jellema. “Het jaar 2014 sluiten we tevreden af. Er is groei gerealiseerd, maar belangrijker nog: er is een solide basis gelegd voor verdere groei in de komende jaren.”

Video’s testen TRUMPF TruLaser3030: