logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Voor wie werken wij

Agrarische industrie

SNIJ Noord levert al vele jaren snijwerk voor landbouw- en mechanisatiebedrijven. Onderstellen voor laadwagens, diepladers, kiepkarren en inschuurlijnen. Maar uiteraard ook snijwerk voor ploegen, balenklemmen, plant- en pootmachines of klein (bevestigings)materieel. SNIJ Noord adviseert graag en levert de juiste materialen voor de juiste toepassingen. SNIJ Noord levert indien nodig ook gecertificeerd snijwerk op maat – zowel lasersnijden als watersnijden – in o.a. staal, RVS en aluminium. Ook de nabewerking kan volledig worden verzorgen.

Industrie, machine- en constructiebouw

Snijwerk en industrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. SNIJ Noord levert dan ook divers lasersnijwerk en watersnijwerk voor industriële toepassing. Denk hierbij aan bevestigingsbeugels, afschermingskappen, luchtdoorlaten, poedertrechters, transportbaangeleiding of complete behuizingen. Noem maar een product en er zit meestal wel snijwerk in. Geen snijproject is voor SNIJ Noord te gek om constructie, machines, opslagtanks voor ruw- of fijnproducten compleet te maken. Ook kan SNIJ Noord zorg dragen voor alle nabewerkingen, zoals afbramen, beitsen, coaten, tappen, verzinken en zetten. Ongeacht de combinatie van bewerkingen, SNIJ Noord staat garant voor het eindresultaat. Voor specifieke vragen, neemt u dan direct contact op met ons op.

Trailerbouw en transport

Van onderbouw tot tanks: SNIJ Noord werkt al jaren samen met trailer- en carrosseriebouwers. SNIJ Noord levert gecertificeerd snijwerk uit constructiestaal, RVS, aluminium of vrijwel ieder ander gewenst plaatmateriaal. Of het nu om vloeistoftransport gaat of dieplader; SNIJ Noord kan bij alle disciplines meedenken, zodat uw gewenste eindresultaat wordt behaald. De medewerkers van SNIJ Noord beheersen de processen die nodig zijn om er voor te zorgen dat afspraak is en afspraak blijft!

Luchtvaart industrie

SNIJ Noord heeft zelfs haar voetsporen in de luchtvaart achter gelaten. Meedenken met en adviseren van de klant is ons niet vreemd. Onze kernwaarde afspraak is afspraak helpt u om vertrouwd snijwerk in te kopen. De hoge precisie van snijdelen zorgen voor een zorgeloze inzet van de producten. SNIJ Noord denkt in oplossingen, test en levert volgens afspraak uit. Wij staan garant voor ons eindproduct.

Jacht- en scheepsbouw

SNIJ Noord denkt mee en levert precisieonderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo is SNIJ Noord uw sparringpartner gedurende het volledige ontwikkelproces; van materiaal tot productiemethode helpen wij graag om tot de juiste keuzes te komen. Voor casco en sectie-/spantonderdelen, maar ook voor leuningwerk, zwembadtrappen en inrichting. Zowel staal, RVS als aluminium kunnen wij zeer nauwkeurig lasersnijden en watersnijden. Tevens zijn er goede ervaringen met geclad materiaal. Daarnaast zijn gravures van zet- en lashulplijnen ook mogelijk, zodat uw verdere productieproces vereenvoudigd wordt. SNIJ Noord kent de knepen van het vak en de uitdagingen in jachtbouw. We zijn bekend met de scherpe deadlines, nauwkeurigheid en topkwaliteit. Deze zijn vanzelfsprekend voor SNIJ Noord. Daarom wordt uw levering desgewenst just-in-time geleverd, of het nu gaat om een incidentele opdracht tussendoor of een omvangrijk project.

Infrastructuur

In het dagelijks leven is snijwerk overal om u heen. Van elektriciteitskasten langs de snelweg tot de leuning aan brugdelen. Daar waar het ene snijwerk onopvallend en functioneel is, vraagt het andere snijdeel juist uiterst precisie- en zichtwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bevestigingsbeugels die compleet weggewerkt zijn, aan balusters voor de afscherming van brugdelen of sierhekwerk. SNIJ Noord heeft de kennis en faciliteiten in huis om gecertificeerd snijwerk op maat met de juiste aantallen op de afgesproken tijd te leveren aan GWW, Infra en Overheid. Voor meer informatie en referenties, neemt u contact op met SNIJ Noord.

Kunst & Overig

Ook voor architectonische (kunst)werken, ruimtelijke inrichting, klantspecifieke oplossingen en bijzondere projecten voert SNIJ Noord regelmatig snijwerkzaamheden uit. Onmogelijkheden bestaan voor SNIJ Noord bijna niet. Wij proberen altijd tot een passende oplossing te komen. Vraag de specialisten van SNIJ Noord naar de mogelijkheden.