logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

TruLaser 3030 Fiber

SNIJ Noord in Heerenveen breidt het machinepark voor lasersnijwerk uit met de TruLaser 3030 Fiber. Deze machine wordt ingezet in combinatie met een LiftMaster Compact en een PartMaster, waardoor het productieproces verregaand wordt geautomatiseerd. Dit levert niet alleen een grote capaciteit op, maar zorgt ook voor unieke mogelijkheden voor u als klant.

Over de TRUMPF TruLaser 3030 Fiber

De TruLaser 3030 Fiber is een echte allrounder. Door de BrightLine Fiber technologie is het mogelijk om zowel dik plaatmateriaal als zeer fragiel en dun plaatmateriaal te bewerken.

  • Staal: 20mm
  • RVS: 15 mm
  • Aluminium: 15mm
  • Messing: 6mm
  • Koper: 6mm

LiftMaster Compact en PartMaster

De TruLaser 3030 Fiber is geautomatiseerd met een LiftMaster Compact en een PartMaster. Deze machines zorgen voor razendsnel laden en lossen en het eenvoudig verwijderen van bewerkte stukken en resterende roosters. De LiftMaster Compact is de snelste en meest compacte laad-/ontlaadeenheid in het portfolio van TRUMPF. Het dynamische en variabele automatiseringssysteem bespaart door de korte cycli van 90 seconden tijd en geld. De PartMaster zorgt er vervolgens voor dat bewerkte stukken en resterende roosters eenvoudig en probleemloos verwijderd worden. Deze combinatie zorgt ervoor dat SNIJ Noord uit kan breiden naar grotere productieplannen en een volgende stap zet naar Smart Factory.

Voordelen voor u:

De TRUMPF TruLaser 3030 Fiber in combinatie met LiftMaster en PartMaster heeft zowel belangrijke voordelen voor SNIJ Noord als voor u als klant.

  1. Materialen met verschillende diktes probleemloos in dezelfde shift lasersnijden
  2. Hogere materiaalefficiëntie en dunnere contouren van de onderdelen
  3. Concurrerende prijzen door snellere doorlooptijden

Informeert u naar de mogelijkheden voor lasersnijwerk door SNIJ Noord via 0513 622 841 of mailt u naar verkoop op snijnoord punt nl

Video's TruLaser 3030 Fiber met LiftMaster Compact en PartMaster