logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Buislasersnijden Staal

SNIJ Noord heeft de machinecapaciteit in huis om buizen en profielen van staal te buislasersnijden. Staal is een geschikt materiaal voor de TRUMPF TruLaser Tube 7000 waar SNIJ Noord over beschikt. Daarnaast heeft SNIJ Noord de machinecapaciteit om staal te lasersnijden en te watersnijden.

Voordelen buislasersnijden Staal

Buislasersnijden heeft diverse voordelen die ook voor het lasersnijden van staal van toepassing zijn. Alleen verschilt het te snijden object van vorm. Zo biedt buislasersnijden de mogelijkheid om complexe contouren in buizen en profielen aan te brengen, zorgt buislasersnijden voor een gladde snede en een goede gravure. Dit maakt buislasersnijden in het geval van stalen buizen en profielen bijzonder geschikt om vervolgens zonder problemen verder te verwerken of te assembleren.

TÜV overstempelbevoegd

SNIJ Noord is overstempelbevoegd volgens TÜV Nord Certification voor 3.1 certificaten. De TÜV-certificering biedt klanten zekerheid voor wat betreft de kwaliteit en de traceerbaarheid van door SNIJ Noord verwerkte materialen en de precisie-onderdelen die door SNIJ Noord worden geleverd. SNIJ Noord maakt daarbij in principe gebruik van Europees gecertificeerd materiaal. SNIJ Noord adviseert u graag. Of lees meer informatie over het materiaal Staal, de staalsoorten waar SNIJ Noord mee werkt en eigenschappen.

Toepassing Staal

SNIJ Noord snijdt staal voor diverse toepassingen. Klanten van SNIJ Noord laten staal buislasersnijden voor de productie van halffabrikaten en leidingwerk voor machines, transportmiddelen en diverse gereedschappen, en zijn actief in de machinebouw, architectuur, infrastructuur en LMB (landbouw mechanische industrie). 

Naast buislasersnijden is staal ook zeer geschikt voor lasersnijden en watersnijden. Ook dat voert SNIJ Noord voor u uit. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Mailt u daarvoor naar verkoop op snijnoord punt nl of belt u 0513 622 841.