Capaciteit

Buis­laser­snijdenLaser­snijdenWater­snijdenKanten

maximumdiameter 254 mm
maximale wanddikten:
constructiestaal t/m 8mm
rvs t/m 5mm
aluminium t/m 6mm

t/m 6 meter
rvs t/m 40mm
staal t/m 40mm
aluminium t/m 25mm
tot 10,75 meter
rvs tot ca. 150mm
staal tot ca. 150mm
aluminium tot ca. 150mm

tot 6 meter
tot 320 ton

Machinecapaciteit SNIJ Noord buis­laser­snijden

Video’s TruLaser Tube 7000

Bent u nieuwsgierig naar de buis­laser­snijmachine van SNIJ Noord? We delen via social media regelmatig filmpjes. Via ons YouTube kanaal bekijkt u direct de laatste video’s.

Machinecapaciteit SNIJ Noord laser­snijden

De TruLaser 5060 Fiber 24KW is de eerste machine geleverd in Nederland. De high-end flatbed lasersnijmachine garandeert een hoge productiviteit en efficiëntie. Veel verschillende automatisering opties en andere slimme operationele functies zorgen voor uitstekende resultaten. In het bijzonder de kwaliteit van de snijranden is verbluffend. SNIJ Noord heeft de capaciteit in huis om diverse materialen te snijden tot en met een dikte van:

Voor maximale diktes voor overige materialen zoals koper of messing neemt u contact met ons op via 0513 622 841.

Over de TRUMPF TruLaser 5060 Fiber 24KW

Video’s TruLaser 5060 Fiber 24KW

Bent u nieuwsgierig naar de lasersnijmachine van SNIJ Noord? We delen via social media regelmatig filmpjes waarin we laten zien hoe specifieke materialen als RVS, aluminium, staal, maar ook foam, hout of kunststof worden verwerkt. Via ons YouTube kanaal bekijkt u direct de laatste video’s.

Over de TRUMPF TruLaser 5030 Fiber

De TruLaser 5030 Fiber is een echte allrounder. Door de BrightLine Fiber technologie is het mogelijk om zowel dik plaatmateriaal als zeer fragiel en dun plaatmateriaal te bewerken.

LiftMaster Compact en PartMaster

De TruLaser 5030 Fiber is geautomatiseerd met een LiftMaster Compact en een PartMaster. Deze machines zorgen voor razendsnel laden en lossen en het eenvoudig verwijderen van bewerkte stukken en resterende roosters. De LiftMaster Compact is de snelste en meest compacte laad-/ontlaadeenheid in het portfolio van TRUMPF. Het dynamische en variabele automatiserings­systeem bespaart door de korte cycli van 90 seconden tijd en geld. De PartMaster zorgt er vervolgens voor dat bewerkte stukken en resterende roosters eenvoudig en probleemloos verwijderd worden. Deze combinatie zorgt ervoor dat SNIJ Noord uit kan breiden naar grotere productieplannen en een volgende stap zet naar Smart Factory.

Voordelen voor u:

De TRUMPF TruLaser 5030 Fiber in combinatie met LiftMaster en PartMaster heeft zowel belangrijke voordelen voor SNIJ Noord als voor u als klant.

  1. Materialen met verschillende diktes probleemloos in dezelfde shift laser­snijden
  2. Hogere materiaalefficiëntie en dunnere contouren van de onderdelen
  3. Concurrerende prijzen door snellere doorlooptijden

Informeert u naar de mogelijkheden voor lasersnijwerk door SNIJ Noord via 0513 622 841 of mailt u naar verkoop op snijnoord punt nl

Video's TruLaser 5030 Fiber met LiftMaster Compact en PartMaster

Bent u nieuwsgierig naar de TruLaser 5030 Fiber van SNIJ Noord? We delen via social media regelmatig filmpjes waarin we laten zien hoe specifieke materialen als RVS, aluminium, staal, maar ook foam, hout of kunststof worden verwerkt. Via ons YouTube kanaal bekijkt u direct de laatste video's.

Machine capaciteit SNIJ Noord water­snijden

Video's water­snijden

Bent u nieuwsgierig naar water­snijden SNIJ Noord? Lees meer op de informatiepagina of bekijk via ons YouTube kanaal direct de laatste video's.