logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Over ons

SNIJ Noord is een Fries bedrijf: nuchter, zelfbewust, we doen wat we beloven. We organiseren ons bedrijf, onze processen en onze talenten op zo'n manier dat we in staat zijn topkwaliteit te leveren. Want over kwaliteit verschillen we niet van mening. Continue ontwikkeling, een frisse en kritische blik op ons werk plus de juiste vakmensen op de juiste plek zorgen er voor dat we blijven groeien, onze processen voortdurend blijven optimaliseren en voor iedere opdracht streven naar het leveren van een cadeau voor de klant. 

Een cadeau voor de klant

Dat betekent dat we als team steeds kijken hoe we die extra stap kunnen zetten voor u als klant. SNIJ Noord luistert naar de klant en denkt mee. Om te blijven waarborgen dat we uw order afleveren als een cadeau, zorgen we voor gestroomlijnde werkprocessen, hebben we alle disciplines in huis en werken we nauwkeurig en gestructureerd. Dat maakt het mogelijk om, mocht dat een keer nodig zijn, een order met spoed te leveren en flexibel in te spelen op bijzondere klantvragen. U begrijpt, dat doen we niet voor iedereen, maar voor onze vaste klanten rennen we graag als dat een keer nodig is. We gaan voor kwaliteit, dat staat voorop. 

Vanzelfsprekend voor SNIJ Noord

Deze instelling is te merken aan in onze manier van werken en in de manier waarop we met elkaar omgaan:

  • Afspraak is afspraak. We maken waar wat we beloven. SNIJ Noord is een team, wij doen niet aan managers of afdelingen. Bij ons staat de klant vooraan.
  • SNIJ Noord gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit, die zekerheid staat. Wij leveren telkens opnieuw precisiewerk, zowel bij unieke onderdelen als in serieproductie.
  • SNIJ Noord handelt snel en klantgericht. Onze organisatie is stevig ingericht op kwaliteit. Wij spelen proactief op wensen in en zijn wendbaar als flexibiliteit nodig is.

Partner voor diverse sectoren

SNIJ Noord is de partner voor snijwerk voor diverse sectoren. Van landbouwmechanisatie tot jachtbouw en van industrie tot luchtvaart. Zeer regelmatig werken we nauw met opdrachtgevers samen voor de realisatie van een nieuw product. Wij adviseren en denken mee in de keuze van materialen. SNIJ Noord staat garant voor de kwaliteit van het eindproduct. Bij SNIJ Noord is afspraak simpelweg afspraak. SNIJ Noord voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Dus geeft u uw werk aan SNIJ Noord uit handen, dan hoeft u er zich geen zorgen meer om te maken. Het is geregeld, op tijd en volgens afgesproken kwaliteit. 

Lid van: