logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Over ons

SNIJ Noord is een Fries bedrijf: nuchter, zelfbewust, we doen wat we beloven. Over kwaliteit verschillen we niet van mening, SNIJ Noord luistert naar de klant en denkt mee. Daardoor kunnen we snel werken en flexibel inspelen op wensen. Deze instelling vindt u terug in onze manier van werken en in de manier waarop we met elkaar omgaan:

  • Afspraak is afspraak, we maken waar wat we beloven. SNIJ Noord is een team, wij doen niet aan managers of afdelingen, bij ons staat de klant vooraan.
  • SNIJ Noord gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit, die zekerheid staat. Wij leveren telkens opnieuw precisiewerk, zowel bij unieke onderdelen als in serieproductie.
  • SNIJ Noord handelt snel en klantgericht. Wij spelen proactief op wensen in en zijn wendbaar als flexibiliteit nodig is.

SNIJ Noord is de partner voor snijwerk voor diverse sectoren. Van landbouwmechanisatie tot jachtbouw en van industrie tot luchtvaart. Zeer regelmatig werken we nauw met opdrachtgevers samen voor de realisatie van een nieuw product. Wij adviseren en denken mee in de keuze van materialen. 

SNIJ Noord staat garant voor de kwaliteit van het eindproduct. Bij SNIJ Noord is afspraak simpelweg afspraak. SNIJ Noord voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Dus geeft u uw werk aan SNIJ Noord uit handen, dan hoeft u er zich geen zorgen meer om te maken. Het is geregeld, op tijd en volgens afgesproken kwaliteit. 

Lid van: