Water­snijden

Door het toepassen van water­snijden kan plaatmateriaal uiterst nauwkeurig en met minieme toleranties worden gesneden. SNIJ Noord beschikt over twee krachtige watersnijmachines met een plaatbereik tot 10,75 meter. Daardoor is SNIJ Noord in staat een breed snijpakket aan te bieden, tot een dikte van ca. 150mm.

Wist u dat u bij SNIJ Noord ook aan het juiste adres bent voor laser­snijden, buis­laser­snijden en kanten? Vraag gerust om advies bij onze verkoopspecialisten.

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op snijnoord punt nl 0513622841 online calculeren

Water­snijden van rvs, staal en aluminium

SNIJ Noord heeft jarenlange ervaring met het water­snijden van roestvaststaal, staal en aluminium voor diverse sectoren, waaronder de agrarische sector, industrie, scheepsbouw en transportsector. Water­snijden wordt toegepast voor het snijden van machine-onderdelen, tandwielen, gereedschappen en onderdelen voor de transportsector. Het machinepark stelt SNIJ Noord in staat om op gebied van water­snijden werk uit te voeren tot 10,75 meter met een dikte tot ca. 150mm. Dit is van belang voor grootschalige machine-onderdelen en de scheepsindustrie, omdat er bij grotere lengtes minder lasnaden nodig zijn.

Wilt u meer weten over het water­snijden van RVS, staal of aluminium en bent u op zoek naar duidelijke uitleg over water­snijden? De specialisten van SNIJ Noord adviseren u graag over uw specifieke opdracht. Algemene uitleg over water­snijden in duidelijke taal leest u in het blog over water­snijden.

Voordelen water­snijden

Groot voordeel van water­snijden is dat het een koudproces is, waardoor er geen hitte-inbreng en daarmee vervorming van het materiaal optreedt. Dit maakt de na­bewerking van uw halffabrikaten gemakkelijker. De CNC-gestuurde watersnijmachines snijden onder extreem hoge druk uw product uiterst nauwkeurig uit. De combinatie van kracht en precisie zorgen voor grote precisie met minieme toleranties.

Onder Referenties vindt u voorbeeldprojecten, bijvoorbeeld het water­snijden van de aluminium delen voor project De Waterbar in Leeuwarden.

Offerte aanvragen water­snijden

Heeft u vragen over water­snijden, materialen of over toleranties, neem dan contact met ons op. De specialisten van SNIJ Noord adviseren u graag. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte, ook als u bijzondere materialen wilt laten water­snijden, zoals koper, kunststof of betonplex. Mailt u daarvoor naar verkoop op snijnoord punt nl of belt u 0513 622 841.