logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Watersnijden

Door het toepassen van watersnijden kan plaatmateriaal uiterst nauwkeurig en met minieme toleranties worden gerealiseerd. SNIJ Noord beschikt over twee krachtige watersnijmachines: een 11x3 meter en een 6x3 meter waterjet. Daardoor is SNIJ Noord in staat een breed snijpakket aan te bieden met toepassing van watersnijtechniek, tot een dikte van ca. 150mm.

Voordelen watersnijden

Groot voordeel van watersnijden is dat er geen vervorming van het materiaal optreedt. De geautomatiseerde watersnijmachines snijden onder extreem hoge druk uw product uiterst nauwkeurig uit. SNIJ Noord snijdt elke gewenste vorm uit, ook kanthoeken met een schuin verloop. De combinatie van kracht en precisie zorgt voor grote precisie met minieme toleranties. Onder Referenties vindt u voorbeeldprojecten, bijvoorbeeld het watersnijden van kunststof raamdelen voor project De Waterbar in Leeuwarden.

Watersnijden van rvs, staal en aluminium

SNIJ Noord heeft jarenlange ervaring met het watersnijden van roestvaststaal, staal en aluminium. Deze opgebouwde kennis en ervaring passen onze specialisten toe voor het op maat adviseren van klanten uit diverse sectoren. Het machinepark stelt SNIJ Noord in staat om op gebied van watersnijden werk uit te voeren tot zelfs 10,75 x 3 meter met een dikte tot ca. 150mm. Wilt u meer weten over het watersnijden van RVS, staal of aluminium en bent u op zoek naar duidelijke uitleg over watersnijden? De specialisten van SNIJ Noord adviseren u graag over uw specifieke opdracht. Algemene uitleg over watersnijden in duidelijke taal leest u in het blog over watersnijden.

Watersnijden voor diverse sectoren

SNIJ Noord voert watersnijwerk uit voor klanten in o.a. de agrarische sector, industrie, scheepsbouw, transportsector en luchtvaart. Wij snijden diverse materialen, zoals staal, RVS, aluminium, titanium en andere nikkellegeringen. Watersnijden wordt toegepast voor het snijden van machine-onderdelen, tandwielen, gereedschappen en onderdelen voor de transportsector.

Offerte aanvragen watersnijden

Heeft u vragen over watersnijden, materialen of over toleranties, neem dan contact met ons op. De specialisten van SNIJ Noord adviseren u graag. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Mailt u daarvoor naar verkoop op snijnoord punt nl of belt u 0513 622 841.

Wat we snijden

Watersnijden RVS Watersnijden Aluminium Watersnijden Staal Watersnijden Titanium Watersnijden Koper Watersnijden Messing Watersnijden Kunststof Watersnijden Foam Watersnijden Betonplex
Watersnijden RVS

Watersnijden RVS

De twee basistypen RVS (roestvaststaal) zijn 304 en 316. RVS is zeer geschikt voor watersnijden. Neem contact op met SNIJ Noord voor de mogelijkheden om RVS te watersnijden.

Watersnijden RVS
Watersnijden AluminiumWatersnijden StaalWatersnijden TitaniumWatersnijden KoperWatersnijden MessingWatersnijden KunststofWatersnijden FoamWatersnijden Betonplex

Onze machines

Machine capaciteit
Machine capaciteit

Machine capaciteit

We hebben 2 waterjets staan van verschillend formaat en met diverse mogelijkheden

Machine capaciteit