logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Lasersnijden

Lasersnijden is één van de meest voorkomende bewerkingsmethoden voor plaatmateriaal. Lasersnijtechniek is geschikt voor het lasersnijden van RVS (tot 25mm), lasersnijden staal (tot 25mm) en lasersnijden aluminium (tot 12mm). De mogelijkheid tot complexe vormen, kleine series en een hoge bewerkingssnelheid zijn maar een paar voordelen van lasersnijden. SNIJ Noord heeft de kennis en techniek in huis voor perfect en nauwkeurig snijresultaat.

Hoge kwaliteit in lasersnijden

SNIJ Noord beschikt over 4 Trumpf lasersnijmachines: 2 Trumpf 5KW 3000x1500, 1 Trumpf TruLaser 3030 Fiber en 1 Trumpf 6KW 6000x2000. Het meeste materiaal is Europees gecertificeerd zodat u zeker weet dat u voor kwaliteit kiest. SNIJ Noord is gecertificeerd conform 3.1 certificaat en overstempelbevoegd volgens TUV Nord Certificaat. U weet dus waar uw materiaal vandaan komt en kunt uw product het hele proces door volgen en traceren.

Lasersnijden door SNIJ Noord

Met de 5 en 6 KW lasersnijmachines kan SNIJ Noord een breed snijpakket aanbieden in diverse soorten materialen. SNIJ Noord is gespecialiseerd in het lasersnijden van diverse soorten en diktes metaal, en in staat platen in nagenoeg alle uitvoeringen te snijden. SNIJ Noord is uw totaalleverancier voor lasersnijwerk op maat. Daarnaast voert SNIJ Noord regelmatig werk uit voor klanten die (tijdelijk) extra capaciteit nodig hebben. In overleg bepalen we welke werkzaamheden door SNIJ Noord uitgevoerd worden. Voorbeelden van projecten vindt u onder Referenties.

Snijwerk voor diverse sectoren

Afhankelijk van de specifieke klantvraag adviseren wij materiaal en toepassing. De specialisten van SNIJ Noord denken vanaf de eerste aanzet mee zodat u een perfect (half)fabrikaat geleverd krijgt. Sectoren waar SNIJ Noord actief is zijn onder andere de industrie, machinebouw, LMB, transport en infrastructuur en de scheepsbouw. Daarnaast voert SNIJ Noord regelmatig specifiek werk uit, bijvoorbeeld voor het lasersnijden van aluminium onderdelen voor een tijdelijk bouwwerk, lasersnijden van staal voor gevelplaten en balkons of lasersnijden van RVS voor ballusters. Onder Referenties vindt u meer informatie en voorbeelden van projecten die door SNIJ Noord zijn uitgevoerd.

Groot lasersnijwerk bij SNIJ Noord

SNIJ Noord is ook uw partner voor groot lasersnijwerk. De nieuwe Trumpf 6KW 6000x2000 lasersnijmachine is door de afmeting geschikt voor divers groot lasersnijwerk. Voor iedere opdracht kijken onze specialisten kritisch naar materiaalkeuze en nesting, zodat u voor al uw snijwerk verzekerd bent van de juiste kwaliteit en de optimale prijs.

Offerte aanvragen lasersnijden

De specialisten van SNIJ Noord adviseren u graag over lasersnijden. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Mailt u daarvoor naar verkoop op snijnoord punt nl of belt u 0513 622 841.

Wat we snijden

Lasersnijden Aluminium Lasersnijden RVS Lasersnijden Staal Lasersnijden Metaal
Lasersnijden Aluminium

Lasersnijden Aluminium

Het lasersnijden van dit materiaal kan tot een dikte van ca 10mm.
Neem contact op met Snijnoord voor de mogelijkheden om aluminium te lasersnijden.

Lasersnijden Aluminium
Lasersnijden RVSLasersnijden StaalLasersnijden Metaal

Onze machines

Machine capaciteit Trulaser 5060 Trulaser 3030 TruLaser 3030 Fiber
Machine capaciteit

Machine capaciteit

De TRUMPF lasersnijmachines van SNIJ Noord kunnen lasersnijwerk tot en met 25mm plaatdikte snijden.

Machine capaciteit
Trulaser 5060Trulaser 3030TruLaser 3030 Fiber