logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Buislasersnijden

SNIJ Noord in Heerenveen biedt klanten ook de mogelijkheid om RVS, staal, aluminium, koper of messing te buislasersnijden. In maart 2020 is de TRUMPF TruLaser Tube 7000 geïnstalleerd en in gebruik genomen. Dit biedt volop nieuwe mogelijkheden binnen het totaalpakket van SNIJ Noord. Wilt u meer informatie over buislasersnijden door SNIJ Noord, een offerte op maat of advies voor uw specifieke project? Neemt u dan contact op met SNIJ Noord via 0513 - 622 841 of verkoop op snijnoord punt nl.

Buizen en profielen buislasersnijden

Door buislasersnijden zijn zeer nauwkeurige sneden aan te brengen in buizen en profielen. Het is mogelijk buizen en profielen te buislasersnijden met een maximumdiameter van 254 mm en maximale wanddikten van 8 mm bij constructiestaal. Check alle specificaties van de TRUMPF TruLaser Tube 7000 via onderstaande knop.

Specificaties TRUMPF buislaser

Buislasersnijden door SNIJ Noord

Door uw buizen en profielen door SNIJ Noord te laten buislasersnijden kiest u voor kwaliteit. De zelfcentrerende klauwplaat zorgt voor de juiste positie en grip op uw snijwerk tijdens het buislasersnijden. Zo wordt snijwerk van hoge kwaliteit en precisie gewaarborgd.

Materialen geschikt voor buislasersnijden

SNIJ Noord verzorgt buislasersnijden voor RVS, staal, aluminium, koper en messing. Toepassingen van buislasersnijwerk zijn halffabrikaten voor landbouwmachines, machine- en werktuigbouw en vele andere disciplines.

3.1 overstempelbevoegd voor buislasersnijden

Ook voor buislasersnijden is SNIJ Noord 3.1 overstempelbevoegd. SNIJ Noord maakt in principe gebruik van Europees gecertificeerd materiaal, zodat u zeker weet dat u voor kwaliteit kiest. Evenals voor lasersnijden is SNIJ Noord is gecertificeerd conform 3.1 certificaat en overstempelbevoegd volgens TÜV Nord Certificaat. U weet dus waar uw materiaal vandaan komt en kunt uw product het hele proces door volgen en traceren.

Offerte aanvragen buislasersnijden

De specialisten van SNIJ Noord adviseren u graag over buislasersnijden. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Mailt u daarvoor naar verkoop op snijnoord punt nl of belt u 0513 622 841.

Wat we snijden

Buislasersnijden RVS Buislasersnijden Staal Buislasersnijden Aluminium Buislasersnijden Koper Buislasersnijden Messing
Buislasersnijden RVS

Buislasersnijden RVS

RVS is geschikt voor buislasersnijden.

Buislasersnijden RVS
Buislasersnijden StaalBuislasersnijden AluminiumBuislasersnijden KoperBuislasersnijden Messing