logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Lasersnijden Staal

Staal is zeer geschikt om zowel te lasersnijden als te watersnijden. Keuze voor snijtechniek hangt mede af van de dikte van het materiaal en de eventuele toepassing waarvoor de staalproducten gebruikt worden. Lasersnijden van staal is mogelijk tot een dikte van 30mm. 

TÜV overstempelbevoegd

SNIJ Noord is overstempelbevoegd volgens TÜV Nord Certification voor 3.1 certificaten. De TÜV-certificering biedt klanten zekerheid voor wat betreft de kwaliteit en de traceerbaarheid van door SNIJ Noord verwerkte materialen en de precisie-onderdelen die door SNIJ Noord worden geleverd. SNIJ Noord maakt daarbij in principe gebruik van Europees gecertificeerd materiaal.

Staalsoorten lasersnijden

SNIJ Noord heeft de techniek in huis om een breed pakket snijwerk aan te bieden. Daarbij snijdt SNIJ Noord diverse staalsoorten. Een aantal veel voorkomende staalsoorten die wij snijden zijn S235 Warmgewalst en Koudgewalst, S355  S235 Warmgewalst en Koudgewalst en Cortenstaal.

Klik hier voor een volledig overzicht van verschillende soorten staal die door SNIJ Noord worden verwerkt.

Voordelen Lasersnijden Staal

Lasersnijden heeft diverse voordelen die ook voor het lasersnijden van staal van toepassing zijn. Zo biedt lasersnijden de mogelijkheid om op hoge snelheid van snijden, zijn complexe contouren mogelijk, zorgt lasersnijden voor een gladde snede en een goede gravure. Dit maakt lasersnijden in het geval van staal bijzonder geschikt om direct en zonder problemen verder te verwerken.

Toepassing Staal

SNIJ Noord snijdt staal voor diverse toepassingen. Klanten van SNIJ Noord laten staal lasersnijden voor de productie van machine-onderdelen, onderdelen voor transportmiddelen, tandwielen, reclamezuilen en diverse gereedschappen en zijn actief in de machinebouw, architectuur, infrastructuur en LMB (landbouw mechanische industrie). 

Naast lasersnijden is staal ook zeer geschikt voor watersnijden. Ook dat voert SNIJ Noord voor u uit. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Mailt u daarvoor naar verkoop op snijnoord punt nl of belt u 0513 622 841.