logo

Totaalleverancier voor al
uw snijwerk op maat

Nabewerking

Ook nabewerking doet SNIJ Noord in huis. Met nabewerken wordt een halffabrikaat gereedgemaakt voor verdere bewerking of wordt een bewerking gedaan om een product te beschermen. Voorbeelden hiervan zijn afbramen, trommelen of zetten. Daarnaast kan door middel van nabewerking de uitvoering van vervolgstappen worden vereenvoudigd, waardoor kosten worden bespaard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hechting van coating of afbramen waardoor er geen beschadigingen ontstaan. SNIJ Noord zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van plaatmateriaal.

Direct contact over Nabewerking

Mechanisch ontbramen

De Lissmac 1500 van SNIJ Noord zorgt voor kantenbreking aan de contouren én de gaten. Hiermee wordt ook meteen een stukje van de toplaag gehaald, wat voldoende aansluit bij verdere technische verwerking.

Trommelen

Middels trommelen worden imperfecties aan de randen en het oppervlak (deels) verwijderd. De kleine steentjes schuren langs de producten en geven een mooi uniform uiterlijk. Dit zorgt voor een ideale basis voor lakken en coaten.

Zetten

Het zetten van plaatmaterialen geeft een extra dimensie aan producten. Of het nu RVS, aluminium of staal is, SNIJ Noord weet hier de goede vorm aan te geven.

Verspaning

Extra afschuiningen of draadtappen in een plaat. Ook hier kan SNIJ Noord meer in betekenen door dit voor u te regelen.

Meer weten over nabewerking? Neemt u dan vrijblijvend contact op.