Projecten

SNIJ Noord is voor machinebouwers, constructiebedrijven en bedrijven die actief zijn in de metaalverwerkende industrie door heel Nederland de vaste partner voor snijwerk. We beschikken over een hoogwaardig machinepark voor het laser­snijden, water­snijden en buis­laser­snijden van met name rvs, staal en aluminium. In eigen huis worden de halffabricaten gekant en nabewerkt. Voor ons staan mensen voorop. Mensen doen zaken met mensen en kwaliteit bereik je alleen door samen te werken. We organiseren ons bedrijf, onze processen en onze talenten op zo'n manier dat we in staat zijn topkwaliteit te leveren. Want voor iedere opdracht streven we naar het leveren van een cadeau voor de klant.

Een cadeau voor de klant

Dat betekent dat we als team van SNIJ Noord steeds kijken hoe we die extra stap kunnen zetten. We luisteren naar onze klanten en denken mee. Immers, als we goed begrijpen hoe het product dat wij leveren verder wordt verwerkt in de bedrijfsprocessen van onze klant, dan kunnen we ook een beter product leveren. Om dit intern te waarborgen, zorgen we voor gestroomlijnde werkprocessen, hebben we alle disciplines in huis en werken we nauwkeurig en gestructureerd.

Vanzelfsprekend voor SNIJ Noord


Door met klanten mee te denken stellen we ons op als ketenpartner. We gaan voor kwaliteit, dat staat voorop. Deze mentaliteit voor topkwaliteit komt terug in onze manier van werken en in de manier waarop we met elkaar omgaan:
  • Trots op ons team

    SNIJ Noord is een team, wij doen niet aan managers of afdelingen. Bij ons staat de klant voorop.
  • Beloofd is beloofd

    We vinden het nakomen van onze afspraken heel belangrijk. We maken waar wat we beloven. En als er iets tussen komt, dan bellen we meteen.
  • Mentaliteit voor topkwaliteit

    We gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit, die zekerheid staat. Wij leveren telkens opnieuw precisiewerk, zowel bij unieke onderdelen als in serieproductie.

Partnerschap in de keten

Deze mentaliteit voor topkwaliteit maakt voor de klanten van SNIJ Noord een groot verschil. Juist door je nek uit te steken, lever je meerwaarde. Deze werkhouding vraagt van iedere medewerker het besef dat hun werk bijdraagt aan het eindproduct van de klant - uw eindproduct dus. We zijn echt trots op onze mensen. Samen zetten we die extra stap en blijven we alert om topkwaliteit te leveren; om elke keer weer een cadeau af te leveren.

Alles in eigen huis

SNIJ Noord heeft vanaf het eerste begin in 2010 gebouwd aan een hoogwaardig machinepark. Inmiddels staat er een indrukwekkend machinepark met meerdere TRUMPF vlakbed lasersnijmachines, waterjets en een TRUMPF buis¬laser¬snijmachine. We hebben voldoende capaciteit in huis om een breed snijpakket aan te bieden. Na­bewerkingen zoals kanten voeren we in eigen huis uit. Daarnaast kunnen we werkprocessen zoals lassen, assembleren en beitsen neerleggen bij ons zusterbedrijf RVS Noord in Leek. Deze factoren maken SNIJ Noord een unieke totaal­leverancier.

Bekijk ook